Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΣΤΟ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο Υπ. Βουλευτής Νομού Σερρών Ηλίας Γεωργιάδης βρέθηκε 22-6-2019 στο  ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ Σερρών, όπου και εκεί συνομίλησε με πολίτες και τους ενημέρωσε για τον κληρονομικό τους πλούτο, τα παγκόσμια ταμεία και όλα τα πιστοποιημένα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις τα οποία βρίσκονται μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και οι οποίες είναι κατατεθειμένες στον Αρειο Πάγο με Αρ. Πρωτ. 6199/04-09-2015. Ο υποψήφιος Βουλευτής τους ενημέρωσε επίσης για την παράνομη Βουλή η οποία νομοθετεί παράνομα χωρίς πρώτα να έχει συγκροτηθεί σε Σώμα!
Η Ένωση των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός και το Έθνος συστρατεύεται στον μοναδικό φορέα που φέρει όλους τους πολίτες μαζί! Και αυτός είναι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις! #εκλογες2019

φωτογραφικο υλικο απο στα ΚΑΠΗ






ΣΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 22-6-2019

ΗΛΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 



Ο Υπ. Βουλευτής Νομού Σερρών Ηλίας Γεωργιάδης βρέθηκε 22-6-2019 στο φλαμπουρο Σερρών, όπου και εκεί συνομίλησε με πολίτες και τους ενημέρωσε για τον κληρονομικό τους πλούτο, τα παγκόσμια ταμεία και όλα τα πιστοποιημένα χρηματοοικονομικά εργαλεία του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις τα οποία βρίσκονται μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και οι οποίες είναι κατατεθειμένες στον Αρειο Πάγο με Αρ. Πρωτ. 6199/04-09-2015. Ο υποψήφιος Βουλευτής τους ενημέρωσε επίσης για την παράνομη Βουλή η οποία νομοθετεί παράνομα χωρίς πρώτα να έχει συγκροτηθεί σε Σώμα!
Η Ένωση των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός και το Έθνος συστρατεύεται στον μοναδικό φορέα που φέρει όλους τους πολίτες μαζί! Και αυτός είναι ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις! #εκλογες2019

δειτε εικονες












Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΚΕΡΔΥΛΛΙΑ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ υπ. Βουλευτης Ν ΣΕΡΡΩΝ



Γεωργιάδης Ηλίας Υπ. Βουλευτής Νομού Σερρών
Ο Υπ. Βουλευτής Νομού Σερρών Ηλίας Γεωργιάδης βρέθηκε στην παραλία Κερδυλλίων οπου και κατέγραψε με φωτογραφικό υλικό την εγκατάλειψη της συγκεκριμένης περιοχής. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Οι τοπικοί άρχοντες καθώς και οι βουλευτές μας - όπως αποδεικνύεται και μέσα απο τις εν λόγω φωτογραφίες – δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον για την τουριστική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της παραλίας αλλα και της ευρύτερης περιοχής. 
Ο σεβασμός προς το περιβάλλον μας αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλήνων Συνέλευσις, η οποία θα αναδείξει τα μέρη της πατρίδας μας, τα οποία έχουν παραμεληθεί απο θεσμούς της χώρας μας. Η πατρίδα μας είναι μια χώρα με ιστορικό, φυσικό - και όχι μόνο – πλούτο και ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων διαχειρίζοντας δίκαια τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που μας έχει φέρει ο Αρτέμης Σώρρας θα αναδείξει όλες αυτές τις περιοχές της Ελλάδας με σεβασμό προς το ίδιο τον πολιτη αλλα και το ιδιο το περιβάλλον.
Διαβάστε τις προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις για τον Τουρισμό: 
"12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
ΣΕΛΙΔΑ 25 από 40
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός. ΣΕΛΙΔΑ 26 από 40
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη." #εκλογες2019














Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ υπ. Βουλευτης Ν. Σερρων

Για εμένα

Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1979 όπου και κατοικώ με τη σύζυγο μου και τα δύο παιδιά μας. Σπούδασα Διοίκηση Οικονομίας και εργάζομαι στην δική μου επιχείρηση συστημάτων  θερμουδραυλικών εφαρμογών. Υπηρέτησα ως έφεδρος δόκιμος αξιωματικός αλεξιπτωτιστής στις ειδικές δυνάμεις.
Στην Ελλήνων Συνέλευσις είμαι ενεργό μέλος από το 2015. Από τον Νοέμβριο του 2017 είμαι διευθυντής στη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.ΣΥ. Είμαι εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο των 9 του Πολιτικού Φορέα.
 Ο σκοπός και στόχος μου σαν υποψήφιος βουλευτής είναι να διαφυλάξω τον κληρονομικό πλούτο της Πατρίδας μας, τις Ελλάνιες αξίες και αρχές και να διεκδικήσω τα δίκαια που μας αποκρύπτουν και που απορρεόυν από τον κληρονομικό πλούτο.
ΠΗΓΗ

ΣΕΡΡΕΣ ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Alexandros Zagelidis

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΙΜΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟ 1983-2000 ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2001-2002 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΓΕΜΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ-ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΗΣ "LESKOM TREID LTD" EΓΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ.
ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕΡΡΩΝ" ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ THΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε.ΣΥ.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 "ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ.
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ...

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ‘’ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ’’ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!




Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όπως έχουμε πει ΕΔΩ, η Γερμανία έχει πάψει να είναι κράτος από το 1945 και αποτελεί μια εταιρία – προτεκτοράτο της Αμερικής. Ότι και να κάνει η Γερμανία είναι παρασκηνιακή εντολή της Αμερικής και εξυπηρετεί τα συμφεροντα της.
Γι’ αυτό άλλωστε δεν της έχει επιτρέψει η Αμερική να έχει αξιόλογο στρατό. Η Ελλάδα έχει ανώτερο στρατό από την Γερμανία… κυριολεκτικά! Η Γερμάνια λοιπόν αποτελεί το ‘’ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ’’
της Αμερικής στην Ευρώπη. Την βάζει μπροστά για να κάνει την ‘’βρώμικη δουλειά’’ , όπως η δημιουργία χρέους των χωρών μέσω ευρώ, και στην συνέχεια την προορίζει για ‘’καρπαζοεισπράκτορα’’ στην επικείμενη διάλυση της Ευρώπης που σχεδιάζουν.




Δείτε τώρα πως αποδεικνύεται παρακάτω ότι η Αμερική είναι αυτή που εισπράττει τον ΕΝΦΙΑ των ελλήνων μέσα από διάφορες υπεράκτιες εταιρίες.




Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον…
ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.
Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware!!!…




Δείτε εδώ πως η εταιρεία «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED» έχει καταχωρηθεί στην…ΣΚΟΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της είναι…Η ΑΓΓΛΙΑ!!!…
Μ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Άλλες αποκαλύψεις για το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του…ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
και του….ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ κι ότι έχουν ιδρυθεί…ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, αλλά στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρατική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…


Η παρακάτω ερευνητική εργασία τα αποδειχνύει όλα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κυβερνητικό έγγραφον που καταδειχνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) υπάγεται εις το Υπο….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!! Ο γράφων την ερευνητική εργασία είναι της γνώμης πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) ΔΕΝ υπάγεται εις το Υπουργείον Οικονομικών, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμη πως κι το ΥΟΙΚ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! Πάντως, το παρακάτω απόσπασμα του μας βοηθάει στο να καταδείξουμε πως ΚΙ ΤΑ ΔΥΟ ψευτο-«υπουργεία» της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις…ΗΠΑ και αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!….

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ) όπου το IRS έχει καταγραφεί ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Για ΟΛΕΣ όμως τις αποδείξεις για αυτό, διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο:

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΙ Ο….ΕΝΦΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ….ΔΝΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!….

Στο άρθρο με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» σας εξηγώ ότι στην πολιτεία Ντελαγουέρ γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες…ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

Τέλος, στα παρακάτω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) λέγει εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ό,τι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το IRS είναι κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ….!!!…







Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα εδώ:http://thematrixhasyou.org/affidavit-updated/attachment-s-u.html